Roláda plněná masovou směsí

{{ currPrice.toLocaleString() }} Kč ({{ currDiscountLevel }} Kč s DPH/{{ variants[0].unit_si }}) ({{ currDiscountLevel }} Kč s DPH/{{ variants[0].unit_si }}/den)
- +
Výhodnější cena:
{{ discount[0] }} {{ isNaN(discount[2]) ? "" : "- " }}{{ discount[2] }} {{ discount[3] }} | {{ discount[1] }} Kč/{{ discount[3] }}
{{ discount[0] }} | {{ discount[1] }} Kč
Vyberte variantu:
{{ variant.name_attributes }} (Kód: {{ variant.goods_code }})
Skladem
Vyprodáno (Předpokládaná dostupnost: {{ variant.returning_date }})
Popis produktu

Vepřová roláda plněná masovou směsí je lahodný pokrm, který skládá z plátků vepřového masa vyklepaných na rovnoměrnou tloušťku a naplněných chutnou masovou směsí. 

  1. Příprava masa: Začínáme s tenkými plátky vepřového masa. Připravíme si plátky šunky. Masa jsou vyříznuty a rozloženy do jedné vrstvy, aby bylo možné snadno pracovat s plátky při plnění a zavinování.

  2. Příprava náplně: Masová směs je připravena z mletého vepřového masa, které je smícháno s různými přísadami podle receptu. To může zahrnovat například cibuli, česnek, bylinky, koření, strouhaný sýr nebo nakrájenou zeleninu.

  3. Rozprostření náplně: Plátky masa jsou potřeny připravenou masovou směsí, která je rovnoměrně rozložena po celé ploše masa.

  4. Zavinování: Plátky masa jsou pak pečlivě zavinuty do rolády, aby se masová náplň nacházela uvnitř. Roláda by měla být pevně zavinutá, aby se zabránilo úniku náplně během pečení.

  5. Upevnění: Roláda může být upevněna pomocí špejle nebo provázku, aby se zajistilo, že bude držet tvar během pečení.

  6. Předehřátí trouby: Trouba je předehřáta na předem stanovenou teplotu, obvykle kolem 180-200°C 

  7. Pečení: Roláda je umístěna na pekáč a pečena v předehřáté troubě, dokud nezíská zlatavou a křupavou kůrku a masa jsou plně upečená.

  8. Odpočinek a krájení: Po upečení se roláda nechá odpočinout před krájením, což umožní, aby se šťáva rovnoměrně rozložila. Poté je roláda nakrájená na plátky a servírována s přílohami dle preference.

Alergeny
  • 1 Obiloviny obsahující lepek pšenice, žito, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrudy a výrobky z nich

Alergeny: může obsahovat lepek